Agenda

Wij en oud-deelnemers van de Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht, organiseren daarnaast verschillende gezamenlijke momenten en samenwerkingen per jaar.  Mocht je geïnteresseerd zijn in het thema, een vraag willen inbrengen of deelnemen aan een van de leergroepen schroom dan niet contact te zoeken. Kennismaken kan ook altijd in een persoonlijk of telefonisch gesprek.

Onderzoek & Verdiepende verkenningen.

Met enige regelmaat maakt een onderzoeker deel uit van de Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht.

Het Proceskunde Café, Werken met Aandacht: Ruimte voor Proceskundige verkenningen.

Eens in de vier maanden vindt er een Proceskunde Café plaats voor en door de oude leergroepen Proceskunde, Werken met Aandacht. Een bijeenkomst waarin ruimte is voor intervisie, uitwisseling en het verdieping van praktijkervaringen. Ook bieden deze momenten gelegenheid om elkaar te ontmoeten op gemeenschappelijke interesses en aspiraties en komen er initiatieven, samenwerkingen en experimenten uit voort. Mocht je zelf in een organisatie werken en een vraagstuk willen inbrengen zoek dan graag contact om je vraag tijdens een van de Café’s in te brengen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het Proceskunde adviesteam biedt je met alle plezier hun perspectief op de vraagstuk. Wie weet leidt dat tot zicht op nieuwe mogelijkheden.

 

Helma (Interim-manager): ‘Proceskunde als perspectief is een herijking van mijn kijk op mijn werk. Ik ben echt aangeraakt. Ik ben me heel bewust geworden van iets nieuws.’’